Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Fenechiu nu va pleca din Guvern pentru că vrea Băsescu

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Crin Antonescu: Basescu a candidat desi avea dosare in instanta
Crin Antonescu: Basescu a candidat desi avea dosare in instanta

Domnul Traian Băsescu trebuie “tratat cu tot calmul şi nu mai mult decât înseamnă”, a declarat, marţi seara, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, preşedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, în replică la afirmaţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu.

 

Preşedintele PNL şi al Senatului, Crin Antonescu, a declarat că ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, va pleca din Guvern dacă va fi condamnat sau dacă va primi o condamnare în instanţă.

„Fenechiu va pleca din Guvern dacă se va dovedi la un moment dat că este un ministru incapabil să se ridice la nivelul acestei funcţii. Domnul Fenechiu este un ministru care îşi face datoria, nu va pleca din Guvern pentru că vrea domnul Băsescu să găsească un ţap ispăşitor pentru Schengen”, a spus la Antena3 liderul PNL, citat de Gandul.

“Cred că dl Băsescu trebuie tratat cu tot calmul şi nu mai mult decât înseamnă. (…) Ceea ce este după părerea mea esenţial de spus, este că, în vreme ce preşedintele, domnul acesta Traian Băsescu (…), are drept preocupare să găsească nişte vinovaţi dacă din nou intrarea României în Schengen va fi amânată, şi eu, şi premierul Ponta, şi ministrul de Externe şi ministrul Justiţiei facem tot ce stă în puterea noastră şi este de datoria noastră pentru ca lucrurile să meargă în favoarea României”, a afirmat Crin Antonescu.

 

Potrivit acestuia, acordul de coabitarea semnat la Palatul Cotroceni nu a funcţionat niciodată.

 

“A fost un petec de hârtie necesar realizării unor obiective de parcurs, domnul Băsescu a avut nevoie pentru a alerga cu ea la Bruxelles, nu ştiu de ce a avut nevoie de ea domnul Ponta. Privesc cu tristeţe dacă fostul ambasador în România i-a spus actualului secretar al SUA că acela este documentul după care trebuie analizată politica românească”, a spus Antonescu.

El a precizat că nu este surprins de atacul preşedintelui, deoarece acesta a revenit la „atitudinile sale din timpul campaniei electorale când înghiţea diferite animale”.

Antonescu a adăugat că preşedintele nu a adus în discuţie subiectul Fenechiu când au discutat despre aderarea la spaţiul Schengen şi despre Raportul MCV.

Liberalul i-a amintit lui Băsescu că a candidat la preşedinţie şi primărie deşi avea dosare deschise în instanţă.

Liderul PNL a spus că declaraţiile lui Traian Băsescu nu reprezintă motiv de suspendare a sa din funcţie.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns