Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Iohannis a intrat în PNL pentru ca Sibiu să devină capitală de regiune

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Klaus Iohannis ar putea deveni guvernator
Klaus Iohannis ar putea deveni guvernator

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, răspunzând la o întrebare, că unul din motivele pentru care a intrat în PNL a fost ca Sibiu să devină capitală de regiune, afirmând că va face tot ce poate în acest sens, deşi funcţia pe care o are în partid nu garantează realizarea dezideratului.

 

Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă aducerea capitalei regionale la Sibiu a fost unul dintre motivele pentru care a intrat în PNL.

“A fost unul din motive, da. Cu siguranţă. Mi-am dorit, am şi spus, îmi doresc să particip la discuţiile acestea”, a răspuns Iohannis, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că “nu este nicio garanţie” că Sibiu va deveni capitală de regiune având în vedere funcţia de prim-vicepreşedinte PNL pe care o deţine.

 

“Cu certitudine îmi garantează că pot să discut cu oamenii care iau aceste hotărâri. Asta nu înseamnă automat că punctul meu de vedere este luat în seamă”, a spus Iohannis, care a adăugat că va face tot ce poate pentru ca Sibiu să devină capitala regiunii.

Potrivit edilului, împărţirea în regiuni şi denumirea regiunilor nu au fost definitivate.

“Judeţul Sibiu are o poziţie foarte bună, în mijlocul României, şi oricare variantă este bună pentru noi”, a conchis Iohannis, care ar putea deveni guvernator.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a intrat în PNL în urmă cu opt zile, manifestându-şi speranţa că sibienii vor înţelege că mişcarea pe care a făcut-o a fost “pentru Sibiu, şi nu împotriva Sibiului”. Răspunzând unei întrebări de atunci, Iohannis a spus că nu s-a discutat încă în PNL despre posibilitatea ca Sibiu să fie capitala Regiunii Centru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns