Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sile Cămătaru ar fi dat mită 100.000 de euro ca să scape de pușcărie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Eliberarea lui Sile Camataru nu a fost contestata de procurori
Eliberarea lui Sile Camataru nu a fost contestata de procurori

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie cercetează eliberarea lui Sile Cămătaru. Acesta este acuzat că şi-ar fi plătit eliberarea din închisoare.

 

Sile Cămătaru ar fi dat şpagă 100.000 de euro pentru ca instanţa să admită cererea sa de eliberare.

 

Banii ar fi ajuns la şefa Judecătoriei Giurgiu, prin intermediul unui fost procuror, relateaza Antena 3.

 

Instanţa dispusese în 19 noiembrie 2012 că Sile Cămătaru poate fi pus în libertate, decizie rămasă definitivă întrucât nu a fost contestată de procurorul de caz.

Cu puţin timp înainte să fie eliberat condiţionat din închisoare, în urma deciziei instanţei, Sile Cămătaru fusese considerat un deţinut model şi de judecătorul delegat la Penitenciarul Rahova, care a hotărât ca acesta să-şi execute pedeapsa după un regim mai uşor, destinat deţinuţilor cu pedepse uşoare.

Procurorul şef interimar al DNA, Laura Oprean, a declarat joi, la bilanţul instituţiei, că anchetatorii fac cercetări într-un dosar privind eliberarea lui Sile Cămătaru, dar până la acest moment el nu are calitate de învinuit sau inculpat, ancheta fiind într-o fază incipientă, informează Mediafax.

Oprean a confirmat existenţa unui dosar care vizează modul în care Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost eliberat condiţionat în urma unei decizii din noiembrie 2012 a Judecătoriei Giurgiu, care a rămas definitivă întrucât nu a fost contestată de procurori.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns