Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Liviu Dragnea ar fi un bun premier

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Crin Antonescu; Ponta ar fi un bun presedinte dupa 2018
Crin Antonescu; Ponta ar fi un bun presedinte dupa 2018

Pus în situatia de a alege un premier pentru 2018-2020 între ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, si prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, Crin Antonescu a precizat ca si Liviu Dragnea ar fi o varianta foarte buna pentru ca pâna atunci ar capata experienta necesara.

“Daca voi fi presedinte, nu presedintele alege premierul. Eu cred ca ambii pot fi, dar sa spun si despre Liviu Dragnea, pentru ca la fel ca si Klaus Iohannis, Liviu Dragnea poate fi un bun premier. Mai ales ca pâna atunci va capata si experienta guvernamentala. El acum este un om care are foarte multa experienta politica în general si de administratie locala”, a declarat Antonescu, joi, la Realitatea TV, citat de Gandul.

Mai mult, presedintele PNL a adaugat ca în 2018 nu se mai vede presedinte, Victor Ponta fiind cel care ar putea sa ocupe aceasta functie.

“Sincer va spun, sper ca în 2018 eu sa plec acasa, iar Victor Ponta sa fie presedinte si sa aiba de ales între Klaus Iohannis sau Dragnea, pentru ca asta ar însemna ca sunt doua formatiuni politice puternice”, a mai spus Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns