Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Steaua – Chelsea, meci istoric pe Naţional Arena

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Meciul este programat de la ora 20.00
Meciul este programat de la ora 20.00

Ora 20.00, în optimile Ligii Europa, la Pro TV şi Digi Sport

Steaua urmează să susţină joi seară un meci care poate intra în istorie. Un meci despre care am dori să scriem că a fost o “victorie istorică a formaţiei Steaua”.

Un obiectiv greu, foarte greu de atins. Steaua va întâlni, o ştie toată lumea, pe Chlsea Londra una din cele mai puternice de club din lume. Puternică şi bogată şi cu un palmares impresionant. Iar ultimul şi cel mai important trofeu este cel din mai 2012 când Chelsea a câştigat Liga Campionilor. Dar echipa londoneză nu a avut un parcurs prea bun în ultima ediţie a Ligii Campionilor şi a ajuns să joace în Liga Europa.

Meciul de joi se anunţă din mai multe motive foarte important pentru ambele echipe. Chelsea, după ce a ieşit cam şifonată din Champions League, nu vrea să rateze de tot sezonul şi mizează pe câştigarea trofeului Ligii Europa. De cealaltă parte Steaua îşi doreşte să intre cu adevărat, şi nu prin declaraţiile lui Gigi Becali, în fotbalul mare din Europa. Steaua poate obţine victoria mai ales că va avea alături 55.000 de români. Dar nu va fi suficient. Formaţiile probabile

* Steaua: Tătăruşanu – Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici, Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Tănase, Rusescu, Nikolici.

* Chelsea: Cech – Azpilicueta, Terry, Cahill, Bertrand, Moses, Mikel, Ramirez, Oscar, Mata, Torres.

Meciul de joi seară, care se ve disputa pe Naţional Arena din Bucureşti, cu începere de la ora 20.00, va fi televizat în direct de Pro Tv şi Digi Sport şi va fi arbitrat de o brigadă din Rusia cu Sergei Karasev la centru.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Simona, săptămâna 34

Asculta acest articol În top 10 WTA nu a apărut nicio schimbare după turneele din ultima săptămână. Simona Halep este