Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Dublă sărbătoare la Clubul Seniorilor din Moftinu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Membrii Clubului Seniorilor din Moftinu Mare
Membrii Clubului Seniorilor din Moftinu Mare

Membrii Clubului Seniorilor din Moftinu Mare se întâlnesc de două ori pe săptămână, luni și miercuri. Astfel, doamnele din cadrul instituției au fost felicitate luni, 11 martie, în cadrul unei frumoase festivități.

În februarie, cu ocazia carnavalului, vârstnicii au confecționat măști celor mici de la grădiniță, iar acum, drept mulțumire, preșcolarii i-au vizitat pe ei și le-au prezentat serbarea pe care au pregătit-o de 8 Martie. La eveniment a fost prezent și viceprimarul comunei, Merker József, care, de data aceasta, în loc de flori a adus sărbătoritelor un tort. Cu acest prilej au fost felicitați și cei care în luna martie își sărbătoresc ziua de naștere: Révai Ibolya, Trunk Etelka, Poszet Mária și Révai József, cărora le urăm și noi multă sănătate, alături de un călduros “La Mulți Ani!”.

Tot în cadrul întâlnirii de luni, clubul a fost “botezat”. Membrii săi, în unanimitate au hotărât să poarte același nume ca frumoasa lor biserică din sat, deci se va numi Clubul Seniorilor “Maica Domnului” Moftinu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns