Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Băsescu a plecat la Bruxelles cu un zbor de linie TAROM. Ponta a “ratat” avionul

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Preşedintele Traian Băsescu a plecat joi dimineaţă la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European, cu un zbor de linie al TAROM, aceasta fiind pentru prima oară în ultimii ani când şeful statului face o deplasare externă fără a utiliza aeronava închiriată special de la această companie aeriană.

“Domnul preşedinte Traian Băsescu va efectua deplasarea la Bruxelles cu un zbor de linie al companiei TAROM”, a precizat Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, potrivit Mediafax.

Oprea a refuzat să menţioneze care sunt motivele pentru care preşedintele a optat pentru această variantă de deplasare şi nu va mai fi închiriată de la TAROM aeronava Airbus A-130 pe care Băsescu a folosit-o în ultimii ani pentru deplasările externe.

 

Premierul Ponta trebuia sa se deplaseze la Bruxelles cu acelasi zbor de linie, impreuna cu presedintele. Ponta va merge insa la întâlnirea premierilor social-democraţi. El a ratat însă zborul de dimineaţă. Ponta a mers joi dimineaţă la reuniunea UNCJR, unde se alege conducerea acestei instituţii, precizând că trebuia să fie prezent la această şedinţă.

“Am ratat şansa unui zbor foarte de dimineaţă, la Bruxelles, dar cred că merită UNCJR acest sacrificiu”, a spus Ponta.

El a adăugat că trebuia să fie prezent la reuniunea Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România.

Întrebat dacă va pleca spre Bruxelles cu o cursă privată, Ponta a negat.

“Nu, o să fac un stop undeva”, a spus Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns