Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Handbalistele de la Şcoala Generală Pişcolt, pe locul doi la etapa de zonă a ONSS

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Bistriţa a avut loc sâmbătă şi dumninică etapa de zonă a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSS) la handbal fete pentru gimanzii din mediul rural. Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de echipa de handbal a Şcolii Generale din Pişcolt. Alături de handbalistele din Pişcolt, la turneu au mai participat reprezentanetele judeţelor Bistriţa, Maramureş, Sălaj şi Bihor.

Spre lauda lor, handbalistele din Pişcolt, pregătite de profesorul Gh. Vezendan, au avut o comportarea peste aşteptări şi au terminat neînvinse turneul. Mai mult, au învins echipe, din Maramureş şi Sălaj în care handbalul feminin are o mare şi veche tradiţie. Din păcate, fetele din Pişcolt au pierdut la mare luptă calificarea, la golaveraj, în detrimentul echipei din Bistriţa care a fost organizatoarea competiţiei. Iar această calitate i-a fost de mare ajutor echipei din Bistriţa.

Iată rezultatele echipei din Pişcolt: 33-6 cu Maramureş, 22-11 cu Bihor, 18-11 cu Sălaj şi 10-10 cu Bistriţa. Clasament final: 1.Bistriţa, 2.Satu Mare, 3.Bihor, 4.Sălaj, 5.Maramureş.

Pentru echipa din Pişcolt au jucat: Lavinia :ereş, Claudia Holczbeger, Mirabela Holczberger, Cristina Şimoni, Bettina Costa, Giulia Buzgău, Mălina Molnar, Florentina Boldog, Erika Vastag, Natalia Nieş, Silvia Suciu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns