Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Liderii judeţeni ai formaţiunilor politice caută soluţii pentru deblocarea situaţie din Consiliul Local Călineşti-Oaş

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Numerosi cetateni au asistat la sedinta Consiliului Local Calinesti
Numerosi cetateni au asistat la sedinta Consiliului Local Calinesti

Starea tensionată se menţine, potrivit unora de către primarul Copil şi viceprimarul Birtoc

    Joi, 21 martie, Consiliul Local Călineşti-Oaş a fost convocat pentru a treia oară în acest an. Situaţia tensionată a fost dovedită de prezenţa în zonă a unor poliţişti, jandarmi şi lideri politici judeţeni. Aceştia din urmă menţionaţi caută soluţii pentru deblocarea situaţiei, în vreme ce unele voci susţin că starea tensionată este menţinută de primarul Gheorghe Copil şi de viceprimarul Dinu Vasile Birtoc. Aceştia nu vor să renunţe la ambiţia oşenească.

Şedinţa a început cu poticneli şi ezitări

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de la Călineşti-Oaş au fost incluse 22 proiecte de hotărâri şi unul cunoscut sub numele diverse, numai că aici i s-a spus – Analiza şi soluţionarea sesizărilor şi petiţiilor.

Pentru început secretarul Vasile Bumb a prezentat o notă transmisă de prefectul Eugeniu Avram, prin care se sugera necesitatea reanalizării Hotărârii nr. 1/2013 adoptată în şedinţa din 21 ianuarie, cu privire la preşedintele de şedinţă şi la redeschiderea biroul viceprimarului Dinu Vasile Birtoc.

Cei 13 consilieri prezenţi au decis cu 7 voturi pentru şi 6 împotrivă să-l menţină preşedinte de şedinţă pe Dinu Vasile Birtoc, iar cu privire la biroul viceprimarului a ramas în coadă de peşte, decizia nefiind de competenţa consiliul local.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns