Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 25.03

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Te surprinde plăcut dăruirea unui coleg care-ţi sare în ajutor chiar fără să-i ceri. Eşti impresionat de ceea ce este dispus să facă el pentru tine, deoarece demonstrează astfel că ţine la tine, iar prietenia sa e sinceră şi necondiţionată.

 

TAUR. Planurile pe care le discuţi astăzi cu familia au toate şansele să devină realitate, deci adună-i pe toţi pentru a stabili rolul fiecăruia în acest proiect de viitor. Tu eşti liderul oricărei acţiuni în casă şi tu stabileşti mersul lucrurilor.

 

GEMENI. Ai acceptat să intri într-un joc nou, iar acum nu mai poţi da înapoi. Dacă ai intrat în horă trebuie să joci, dar adevărul e că nici nu te grăbeşti să părăseşti această scenă, chiar dacă ştii bine că nu va fi uşor, dar îţi place ceea ce faci.

 

RAC. Azi ai parte de o victorie superbă, pentru că dovedeşti că eşti cel mai bine pregătit dintre toţi. Mulţi au căutat să te învingă, dar nu au reuşit, căci ar mai fi avut mult de învăţat pentru a atinge nivelul tău de cunoştinţe în domeniu.

 

LEU. Foloseşte-te astăzi de şarmul tău personal pentru a determina o anumită persoană să se simtă bine în compania ta. Este vorba, probabil, de o întâlnire de afaceri, iar tratativele purtate în mod plăcut, în totdeauna sunt eficiente.

 

FECIOARĂ. Eşti încântat de felul cum răspunde cel drag la gesturile tale de afecţiune. Tu eşti entuziasmat, plin de energie, implicat profund în viaţa de cuplu, iar astfel reuşeşti să-l mobilizezi şi pe el să fie la fel de tandru şi de amabil.

 

BALANŢĂ. N-ar strica să mizezi puţin pe noroc în problemele financiare, pentru că va fi alături de tine astăzi. Afaceri, tranzacţii, decizii legate de bani, toate aduc ceva bun în viaţa ta, dar e doar vraja hazardului, nu vreun efort personal.

 

SCORPION. Este o zi fără spor, dar de data aceasta faptul că faci doar paşi mici nu te deranjează deloc. O viteză prea mare de muncă probabil nici nu ţi-ar fi pe plac, pentru că în sufletul tău e primăvară şi nu te-ai putea concentra eficient.

 

SĂGETĂTOR. Începi săptămâna cu o stare de calm, căci în sfârşit, nu te aşteaptă planuri prea urgente astăzi. Te poţi mişca în ritmul propriu, fără să te bată nimeni la cap, deci te poţi ocupa de aspecte la care înainte nu te puteai concentra.

 

CAPRICORN. Discuţiile purtate cu anumiţi colegi te pun pe gânduri pentru că îţi atrag atenţia asupra unor riscuri pe care tu nu le-ai observat. Totuşi, unii cam exagerează cu îngrijorarea şi transmit în jur o atmosferă destul de negativistă.

 

VĂRSĂTOR. Te afli într-un grup de colegi cu interese similare, ca atare scopul comun la care doriţi să ajungeţi leagă şi mai mult acest colectiv. Schimbul de idei este la înălţime, ai multe lucruri interesante de aflat de la colaboratori.

 

PEŞTI. Viaţa ta sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima ta bate mult mai tare, pentru că eşti atras de un vis nou. Poate o persoană interesantă ţi-a atras atenţia şi deja aştepţi cu nerăbdare următoarele întâlniri când o poţi revedea.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 27.10 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.09 Ne aflăm în zodia BALANȚĂ