Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O parte a pensionarilor va circula în curând gratuit pe autobuzele Transurban

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
primarul dr. Dorel Coica raspunde la intrebarile puse de pensionari
Primarul dr. Dorel Coica răspunde la întrebările puse de pensionari

Tricolorul va fi înâlţat pe un catarg de numai 48 de metri în piaţa Romană

Marţi, 26 martie, de la ora 13, în Sala mică a prefecturii a avut loc şedinţa lunii în curs a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice (CCDCPPV) din judeţul Satu Mare.

Ordinea de zi a cuprins următoarele teme: *Înfiinţarea unui centru de zi pentru persoanele vârstnice şi identificarea unui sediu pentru Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor (AJP) şi Consiliul judeţean al Persoanelor Vârstnice (CJPV)ş *Situaţia fondurilor destinate construcţiei monumentelor propuse de Asociaţia Tempora în municipiul Satu Mareş *Stadiul rezolvării transportului gratuit pentru pensionari pe mijloacele de transport în comun în municipiul Satu Mareş *Situaţia în care se află capela din Cimitirul Amaţiului.

Şedinţa a fost condusă de prefectul dr. Eugeniu Avram împreună cu preşedintele AJP, Mircea Marian, iar invitat la întâlnire a fost primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica. În sală, alături de preşedinţii asociaţiilor de pensionari membre ale AJP, s-au mai aflat directori şi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în domeniul social.

 

Satu Mare, singurul judeţ în care vârstnicii n-au un centru de zi

 

Problema unui centru de zi în care să fie şi sediul comitetului a fost ridicată în ultimii 2-3 anid e mai multe ori şi, de fiecare dată, aceasta a rămas fără rezultat. În numele AJP dar şi al comitetului, preşedintele Marian a solicitat autorităţilor judeţene şi locale ca sediu fie fosta Cantină Unio fie fosta locaţie a Taberelor şcolare, în care se află şi un bazin ce poate fi umplut cu apă termală.

 

Puteţi citi continuarea în ediţia tipărită disponibilă la chio;curile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns