Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie în ultimul meci al sătmărencelor din sezonul regulat

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe 74-68 (32-32)

Vicecampioana României, CSM Satu Mare, a avut miercuri de disputat ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin. Nu a fost un meci fără miză, ba din contra s-a jucat pentru stabilirea ocupantei locului trei în clasament. CSM Satu Mare a reușit să învingă formația din Sfântu Gheorghe după un meci greu. Victoria a fost meritată!

Elevele antrenorului Dan Fleșeriu și-au dorit victoria și asta s-a văzut și în sala LPS de pe Ady Endre. Sute de sătmăreni au venit să le susțină pe fete, să le poarte spre o victorie. Primul sfert a fost singurul pe care CSM l-a pierdut, în cele 10 minute am văzut multe aruncări nereușite, scor 10-16. Însă totul s-a schimbat în sfertul al doilea, baschetbalistele noastre au stat bine în apărare și au reușit să puncteze mai mult decât fetele din Sfântu Gheorghe. Scorul la pauză a fost egal, 32-32. Foarte concentrate, fetele CSM-ului au început perfect repriza secundă. Nu le-au lăsat pe covăsnence să puncteze în primele 6 minute, dar, într-un final, scorul în sfertul trei a fost de 18-13. CSM a câștigat și ultima parte a meciului cu 24-23, iar cu scorul final de 74-68, a terminat sezonul regulat pe locul 3 cu 47 de puncte. Sepsi a rămas sub noi cu un loc, cu 45 de puncte.

Pentru echipa noastră au marcat: Szlimak – 19 puncte,Whittington – 17 puncte și 12 recuperări (double-double), Freeman – 15 puncte și 10 recuperări (double-double), Părău – 15 puncte, Drye – 4 puncte, Giurgiu – 3 puncte, Ardeleanu un punct.

CSM se pregătește acum pentru Play-Off, acolo unde o va întâlni pe ocupanta locului 6, Alexandria, în 6, 10 și 13 aprilie. Antrenorul Dan Fleșeriu a declarat că nu vor fi meciuri ușoare cu această echipă deoarece și în cele două întâlniri din sezonul regulat ne-a creat probleme.

Rezultatele etapei a 30-a:

CSM Satu Mare – Sepsi 74 – 68

Alba Iulia – Nova Vita 112-39

Oradea – Danzio 54-85

Sportul Studențesc – U. Cluj 68-67

Târgoviște – Alexandria 79-55

Rapid – ICIM Arad 55-81

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Liga IV-a la fotbal

Asculta acest articol Sâmbătă, în Liga IV-a la fotbal, au fost programate trei partide. Două dintre aceste meciuri s-au disputat