Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Premierul le urează creştinilor care celebrează Învierea sărbători pline de pace şi bucurie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Victor Ponta: Sa fim mai solidari şi mai înţelepţi
Victor Ponta: Sa fim mai solidari şi mai înţelepţi

Premierul Victor Ponta le-a adresat un mesaj de felicitare credincioşilor romano-catolici şi protestanţi, care sărbătoresc duminică Învierea, urându-le pace, bucurie şi exprimându-şi speranţa ca “Sfintele Sărbători să ne ajute, pe toţi, să fim mai buni, mai solidari şi mai înţelepţi”.

 

“Pentru foarte mulţi români creştini romano-catolici sau protestanţi urmează Sfintele Sărbători Pascale. Anul acesta, speranţa şi încrederea în viitor sunt parcă mai mari, dat fiind că începe un drum nou, iar spiritul Învierii ne dă şansa de a reflecta la ceea ce contează cel mai mult în viaţă şi de a sărbători alături de cei dragi. Le doresc tuturor, indiferent unde se află, în ţară sau în străinătate, să aibă parte de sărbători calde, pline de pace, bucurie şi speranţă”, afirmă Victor Ponta într-un mesaj postat pe site-ul Guvernului.

Premierul îşi exprimă speranţa că aceste zile îi va găsi pe creştinii care sărbătoresc Paştele “cu bine, alături de familie şi de cei dragi”.

“Am încredere ca Sfintele Sărbători să ne ajute, pe toţi, să fim mai buni, mai solidari şi mai înţelepţi. Mi-ar plăcea ca aceste zile să ne aducă mai aproape unii de alţii, să ne înveţe respectul şi toleranţa de care avem atâta nevoie”, a spus Victor Ponta.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns