Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Violoncelistul Răzvan Suma va cânta cu formatia rock Viţa de Vie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Afişul concertului
Afişul concertului

Violoncelistul Răzvan Suma, unul dintre cei mai activi tineri muzicieni români, se pregăteşte pentru o inedită colaborare cu formaţia rock “Viţa de Vie”. Este vorba despre concertul ce va avea loc luni, 8 aprilie 2013, la Teatrul Naţional Bucureşti. Cu acel prilej, “Viţa de Vie” îşi va lansa noul album acustic, invitatul special al serii fiind violoncelistul Răzvan Suma.

“Dacă este ceva ce marchează drumul meu prin muzică aceasta este dorinţa permanentă de deschidere, de experienţe noi. Colaborarea cu Viţa de Vie este o bucurie şi o ocazie de a mărturisi publicului că nu cred că există genuri muzicale care trebuie ţinute în nişte sertare bine definite; cred că stilurile şi instrumentele de orice fel pot face un superb mariaj în slujba muzicii de calitate dacă povestea pe care o spunem prin note e sinceră şi emoţionează.” – a declarat Răzvan Suma cu privire la această colaborare.

ACUSTIC – albumul cu numărul opt al formaţiei Viţa de vie, propune o reinventare a sonorităţilor cu care s-a obişnuit publicul, cele mai apreciate piese apărute în 16 ani fiind reorchestrate într-un stil ce merge uneori până la clasic, jazz sau bossa-nova.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns