Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Antonescu: Dacă succesul depinde de faptul că umblu de mână cu Ponta, nu mai candidez

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Crin Antonescu: Ponta a ajuns premier de mana cu mine
Crin Antonescu: Ponta a ajuns premier de mana cu mine

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara că dacă ajunge la concluzia că succesul eventualei sale candidaturi la alegerile prezidenţiale depinde de faptul că umblă sau nu “de mână” cu Victor Ponta, nu mai candidează.

 
“Este adevărat că şansele mele şi ale PNL la alegerile prezidenţiale, dacă nu ar fi USL s-ar diminua simţitor. E foarte adevărat. Preţuiesc şi respect sprijinul celor din PSD, al lui Victor Ponta, dar cine crede că scopul ultim şi precumpănitor al lui Crin Antonescu sau al PNL este să devin eu preşedintele ţării cum-necum, cu orice preţ, cât o costa, la anul, se înşeală amarnic şi plăteşte pe loc. Am nevoie de acest sprijin, dar dacă cineva crede că deciziile mele politice sunt influenţate de asta, se înşeală. Victor Ponta a ajuns prim ministru şi de mână cu mine, că eram nedespărţiţi şi pe la meciuri am mers, eu dacă vreo secundă o să ajung la concluzia că succesul eventualei mele candidaturi depinde de aceea, că umblu sau nu de mână cu domnul Ponta, nu mai candidez”, a spus Antonescu la Realitatea Tv, citat de Agerpres.

El a adăugat că este convins că premierul nu este şantajabil sau şantajat, că este un om care are fermitatea propriilor decizii şi care crede foarte tare în propriile sale decizii. “Eu cred că ceva ce favorizează o decizie greşită, cum o consider pe asta cu doamna Kovesi, este maniera sa de a evalua anumite lucruri. Victor Ponta crede că în succesul politic intră multe ingrediente şi are dreptate şi că simpatia oamenilor, celor mulţi, e numai unul dintre ele are dreptate, probabil că diferenţa între mine şi domnia sa e la reţetă, în privinţa dozelor”, a menţionat liderul PNL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns