Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Oltchim – Gyor, în semifinalele Ligii Campionilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sâmbătă de la ora 18.00 se va disputa semifinala Ligii Campionilor la handbal feminin, un meci așteptat de foarte mulți români. Campioana României Oltchim va întâlni campioana Ungariei, Gyor.

Întâlnirea se va disputa în București în Sala Polivalentă unde sunt așteptați peste 5.000 de spectatori. De asemenea, meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Suporterii au pregătit o coregrafie specială pentru acest meci, 3.000 de tricouri albastre și 2.500 de palme din plastic și 2.500 de baloane în formă paralelipipedică.

Înainte de prima manșă a semifinalei, antrenorul Oltchimului a declarat: „în lotul lui Gyor toate jucătoarele sunt foarte bune. Sunt o echipă adevarată, joacă foarte bine din punct de vedere tactic, dar şi noi suntem foarte puternici. Meciul decisiv va fi cel din deplasare, din Ungaria. Dacă vom ajunge în finala Ligii Campionilor, mi-aş dori să jucăm contra lui Krim pentru a ne lua revanşa“. Româncele sunt sigure ca va fi un meci foarte greu pe care speră însă să-l câștige.

„Portarul este decisiv într-un meci de handbal. Dacă prinde o zi proastă sau o zi bună, asta poate hotărî soarta meciului. Plecăm cu şanse egale la Gyor. La acest moment suntem printre primele patru echipe la nivel european, meciul retur se va juca de la 0-0, deci avem şanse 50%-50%” spune Paula Ungureanu, portarul echipei noastre.

Dacă Oltchim se va califica în finală, va primi o primă de 100.000 de euro, iar în cazul câștigării finalei încă 100.000 de euro.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Doi candidați la șefia LPF

Asculta acest articol Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, și presedintele ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi, sunt