Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sătmărenii au fost mai buni decât oltenii la handbal

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM SM – Universitatea Craiova 34-26 (15-14)

Victorie pe deplin meritată a handbaliștilor de la Clubul Sportiv Municipal în meciul cu Universitatea Craiova. Sătmărenii s-au impus la 8 goluri diferență, 34-26, dar victoria nu a fost tocmai ușoară, prima repriză fiind foarte echilibrată, încheiată cu un avantaj de 1 gol pentru CSM, 15-14. Dar, una peste alta, echipa condusă de Nicolae Istrate ne-a arătat că este pe drumul cel bun, că jocul se leagă și că există speranțe de progres.

Începutul partidei a fost unul echilibrat până în minutul 10, când tabela arăta 3-3. Craiovenii au avut apoi zece minute de excepție și au ajuns să conducă la 5 goluri diferență, 11-6 (min.20). A urmat însă o revenire specatculoasă a băieţilor noştri care au înscris 9 goluiri până la pauză, față de 3 ale oaspeților astfel că la cabine s-a intrat cu scorul de15-14 pentru CSM.

După pauză, până în minutul 45 a fost un joc relativ echilibrat, sătmărenii menținându-se în avantaj pe tabelă, la 2-3 goluri diferență. Treptat însă, elevii lui Istrate încep să se distanţeze pe tabelă, iar avantajul crește de la un minut la altul, 27-23 (min. 47), 30-24 (min. 51), iar finalul este unul de excepție cu faze și goluri spectaculoase create de handbaliștii sătmăreni. Iar la final pubicul aplaudă cu căldură succesul echipei sătmărene.

Au marcate pentru CSM: Morar 10, Chira 8 (2/7m), Mateș 5, Rogoz 5, Albu 3, Jurj 2, Leordean 1. Au mai evoluat: Cioroiu (14 intervenţii), Pogyină (8 intervenții), Oşvat, Cuceu, Mureşan, Ciaca, Varga. De la oaspeţi cei mai eficienţi au fost Niţu 10 goluri, Şerban 9 şi Păuna 5. În următoarea etapă CSM Satu Mare ar trebuie să joace cu CSM Bistrița.

Dar bistrițenii s-au retras din campionat așa că meciul va fi omologat cu 10-0 în favoarea echipei sătmărene CSM Satu Mare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns