Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Speranțele de la CS ADEP calificate la turneul final național

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa de speranțe a CS ADEP/LPS s-a calificat la turneul final al Campionatului Naționalla volei. Fetele pregătite de Adrian Pricip au câștigat, neînvinse, turneul de califocare care a avut loc în localitatea :tei. Mai mult, voleibalistele sătmărence au câștigat toate cele trei meciuri de calioficare cu același scor, 3-0. Învinsele au fost echipele “Emil Ghibu” din Oradea, CSS Ștei și LS Satu Mare.

Componența echipei sătmărene a fost următoarea, Alexandra Molnar, Adriana Matei, Denisa Năstruț, Tania Opriș, Roxana izvoranu, Natalia Preda, natalia Acs, Andreea Maxim.

Turneul final va avea loc in intervalul 22-26 aprile într-o localitate care va fi stabilită peste câteva zile. La final să mai precizăm că este a doua echipă de la CS ADEP calificată la un turneu final național după ce, în urmă cu două săptămâni, și cadetele pregătite de Adi Pricop au terminat neînvinse turneul de la Baia Mare. Așa că ambiția, dorinâa lui Adrian Pricop ca Sătmarul să aibă o echipe feminină de volei în Divizia A ar putea fi materializată în viitorul apropiat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns