Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FC Olimpia Satu Mare – Sănătatea Cluj

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 20-a a Ligii a III-a

olimpiaŞapte etape mai sunt de disputat până la finalul campionatului Ligii a III-a la fotbal. În trei dintre aceste etape, Olimpia va sta, sau va câştiga la masa verde, unul îl va juca în deplasare, la Zalău, iar în trei va evolua pe propriul teren.

Primul dintre aceste meciuri, programat sâmbătă, pe teren propriu, FC Olimpia va întâlni pe Sănătatea Cluj, locul 8 în clasamentul seriei. Un meci pe care, în condiţii normale, Olimpia ar trebui să-l câştige fără probleme. Şi, probabil, aşa va fi, iar formaţia sătmăreană se va impune în faţa grupării clujene. Dar echipa din Cluj, care în urmă cu 2 sau 3 sezoane, a jucat în 16-mile Cupei României, este capabilă de surprize. Mai ales că nu este apăsată de grijile promovării sau retrogradării.

După cum ne-au relatat antrenorii grupării sătmărene, în lotul Olimpiei nu sunt jucători accidentaţi sau suspendaţi. De fapt, în acest retur, Olimpia a fost ferită de indisponibilităţi. Drept urmare, antrenorii ar putea trimite în teren cea mai bună formulă de echipă. Care va fi aceea? Noi încercăm să o ghicim: Şuta – Glodean, Fl. Mureşan, Iuhas, Homorozan, Gavrilescu, Villand, Micaş, Hanus, Kinczel, Bujor.

Partida va începe la ora 17.00, iar preţul unui bilet de intrare a fost stabilit la 5 lei. Doi dintre arbitrii partidei, Adrian Şuta – la centru şi Gheorghe Tarba sunt din Baia Mare în timp cel al doilea asistent, Cristian Vorovenci vine taman din Bacău. Observatori FRF: Cristain Vasc (Baia Mare) şi Dinu Lucaciu (Jibou).

Vineri s-au jucat

– CS Oşorhei – FC Hunedoara 1-0

– Naţional Sebiş – Unirea Dej 0-1

Sâmbătă, în serie, se mai joacă meciul Europa Alba Iulia – Plimob Sighet, meci arbitrat de brigada sătmăreană alcătuită din Ovidiu Mazilu, Sergiu Neichi şi Ianos Glazer.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns