Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi sătmăreni au alimentat la o staţie de carburanţi din Baia Mare şi n-au plătit

In noaptea de 22 spre 23 aprilie, în jurul orei 3 şi 30 de minute, poliţiştii au fost sesizaţi că în municipiul Baia Mare, doi bărbați care se aflau într-un autoturism marca VW, au alimentat la o stație din municipiu , și fără să plătească s-au îndreptat spre Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Protest-la-o-benzinarie-din-CapitalaIn noaptea de 22 spre 23 aprilie, în jurul orei 3 şi 30 de minute, poliţiştii au fost sesizaţi că în municipiul Baia Mare, doi bărbați care se aflau într-un autoturism marca VW, au alimentat la o stație  din municipiu , și fără să plătească s-au îndreptat spre Satu Mare.

Poliţiştii sătmăreni i-au identificat şi prins.

Este vorba de J. Cornel (23 ani) și P. B. (17 ani) ambii din Satu Mare. Din cercetări rezultă faptul că cei doi au furat numerele de înmatriculare de pe un autoturism din apropierea stației de carburant , le-au montat pe autoturismul în care se aflau iar după ce au alimentat au părăsit stația fără să plătească.

Cei doi au fost predați polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Peste 600 de tablouri au fost ridicate de poliţiştii sătmăreni

Un bărbat din localitatea Doba a fost prins de către poliţiştii sătmăreni în timp ce transporta cu un autoturism mai multe bunuri. Omul de;inea peste 600 de tablouri susceptibile a face parte din patrimonial cultural naţional al României şi a altor state din Uniunea Europeană.