Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Harpista Paula Popa în recital la ICR Londra

Paula Popa
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Paula Popa
Paula Popa

Harpista Paula Popa, absolventă a Colegiului Regal de Muzică din Londra, interpretă care concertează frecvent la Biserica Saint-Martin-in-the-Fields, Victoria & Albert Museum şi National Gallery din Londra susţine astăzi, 30 aprilie 2013 un recital instrumental la Institutul Cultural Român din Londra. Muziciana propune publicului lucrări semnate de Ludwig van Beethoven, Erik Satie, Franz Schubert și Yiruma.

Recitalul de harpă însoţeşte vernisajul noii serii de expoziţii dedicate în cadrul Galeriei Brâncuşi a Institutului Cultural Român din Londra celor mai importante nume ale picturii româneşti contemporane. Numită “Mari pictori români de astăzi”, seria constituie o adevărată incursiune în istoria recentă a artei vizuale româneşti şi îi va prezenta pe trei dintre cei mai apreciaţi pictori români contemporani: Marin Gherasim, Ştefan Câlţia şi Sorin Ilfoveanu.

Primul artist al seriei este Marin Gherasim, cu o expoziţie retrospectivă de excepţie, care va include lucrări de pictură din ciclul “Zidirea”. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 30 mai

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns