Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Poliţiştii încep curăţenia de Paşti în pieţe

Piata mare
În aceste zile, la Satu Mare se desfăşoară acţiunile de control în pieţe. Controalele vizează combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor alimentare de sezon, în special produse din miel, ouă şi vin. Echipe mixte formate din poliţişti de investigare a fraudelor, de siguranţă publică şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare, A.N.S.V.S.A. şi A.N.P.C, după caz, verifică documentele de provenienţă, modul de înregistrare a operaţiunilor comerciale, dar şi condiţiile de depozitare a produselor. Atât în pieţe, cât şi în toate târgurile din judeţ, se verifică modul de respectare a legislaţiei privind sacrificarea şi comercializarea animalelor, valorificarea cărnii putând fi făcută numai în conformitate cu nomele sanitar-veterinare în vigoare. Se va urmări de asemenea, identificarea şi sancţionarea persoanelor ce sacrifică şi comercializează ilegal animale. Poliţiştii din cadrul formaţiunilor de poliţie rutieră şi ordine publică vor acţiona pe drumurile publice pentru a supraveghea şi modul în care se asigură transportul animalelor şi a produsele din carne, însoţite de documente justificative, de către abatoare cu autovehicule autorizate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Control in Piata de Vechituri
Control in Piata de Vechituri

În aceste zile, la Satu Mare se desfăşoară acţiunile de control în pieţe. Controalele vizează combaterea evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor alimentare de sezon, în special produse din miel, ouă şi vin. Echipe mixte formate din poliţişti de investigare a fraudelor, de siguranţă publică şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare, A.N.S.V.S.A. şi A.N.P.C, după caz, verifică documentele de provenienţă, modul de înregistrare a operaţiunilor comerciale, dar şi condiţiile de depozitare a produselor.

 

Atât în pieţe, cât şi în toate târgurile din judeţ, se verifică modul de respectare a legislaţiei privind sacrificarea şi comercializarea animalelor, valorificarea cărnii putând fi făcută numai în conformitate cu nomele sanitar-veterinare în vigoare. Se va urmări de asemenea, identificarea şi sancţionarea persoanelor ce sacrifică şi comercializează ilegal animale.

Poliţiştii din cadrul formaţiunilor de poliţie rutieră şi ordine publică vor acţiona pe drumurile publice pentru a supraveghea şi modul în care se asigură transportul animalelor şi a produsele din carne, însoţite de documente justificative, de către abatoare cu autovehicule autorizate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns