Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Autorii mai multor furturi şi tâlhării au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale în colaborare cu specialişti ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au reuşit identificarea autorilor tentativei la tâlhărie comisă în data de 5 ianuarie 2013 asupra părţii vătămate Cristina B., de 32 ani. Aceştia sunt Lemac E., de 28 ani, Levente B., de 23 ani şi Nicolae R., de 27 ani.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

descinderi_in_bucuresti_30_de_persoane_au_fost_arestate_sub_acuzatia_de_furt_din_locuinte_24136600Autorii mai multor furturi şi tâlhării au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale în colaborare cu specialişti ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au reuşit identificarea autorilor tentativei la tâlhărie comisă în data de 5 ianuarie 2013 asupra părţii vătămate Cristina B., de 32 ani. Aceştia sunt Lemac E., de 28 ani, Levente B., de 23 ani şi Nicolae R., de 27 ani.

La data susmenţionată, în jurul orei 6 şi 50 de minute, cei tre au încercat să-i smulgă părţii vătămate poşeta din mână, în care aceasta avea 4500 lei şi 95 euro.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că susnumiţii sunt şi autorii furtului prin efracţie comis în noaptea de 10 spre 11 iunie 2012 în dauna unei societăţi comerciale situată pe Bulevardul Cloşca din Satu Mare (de unde au sustras 150 000 lei), precum şi a altor 4 infracţiuni.

O tentativă la tâlhărie comisă în data de 17 decembrie împotriva părţii vătămate Natalia G., căreia, au încercat să-i smulgă din mână o poşetă.

De asemenea au comis şi 3 furturi prin efracţie. În 18 mai au furat aparatură electronică în valoare de 3 000 leide la o societate comerciale de pe strada Inăului. În noaptea de 28 spre 29 iulie 2012, din locuinţa lui Daniel M din Satu Mare au furat aparatură electronică în valoare de 3 000 lei, iar în noaptea de 13 spre 14 decembrie 2012 din locuinţa Ilenei M au sustras aparatură eletronică şi electrocasnică în valoare de 2 000 lei..

Cei trei sunt cercetaţi în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie şi furt calificat.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

153 de şoferi au fost prinşi depăşind viteza legală

În perioada 22-23 februarie, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 496 sancţiuni contravenţionale în valoare de 43 000 lei.