Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Coadă la fasolea cu ciolan oferită de PDL la Arad, de 1 Mai

Geanina Pistru, președinta organizației de femei PDL Arad
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Geanina Pistru, președinta organizației de femei PDL Arad
Geanina Pistru, președinta organizației de femei PDL Arad

Aproximativ o mie de persoane au stat la cozi pentru a primi câte o porţie de fasole cu ciolan şi cârnaţi, la o petrecere organizată de PDL la Arad, la care au mai participat lideri locali şi parlamentari ai partidului.

 

Conform tradiţiei ultimilor ani, organizaţia municipală Arad a PDL a pregătit o petrecere de 1 Mai pe malul Mureşului, în cartierul Micălaca, unde s-au adunat peste o mie de persoane. Printre acestea s-au numărat lideri locali şi parlamentari ai partidului.

Organizatorii au adus zeci de mese şi bănci şi au preparat fasole în opt ceaune, împărţind câte o porţie vizitatorilor, care au primit gratis şi bere.

Liderul organizaţiei municipale de femei a PDL Arad, Geanina Pistru, a declarat corespondentului Mrdiafax că au fost pregătite peste o mie de porţii de fasole.

 

“E o tradiţie să ne adunăm în acest loc. De şase ani suntem alături de membrii şi simpatizanţii partidului în ziua de 1 Mai. Oferim câte o porţie de fasole cu ciolan şi cârnăciori, alături de o bere”, a spus Pistru.

Spre deosebire de alţi ani, PDL Arad nu a organizat petreceri de 1 Mai şi în alte locuri din oraş, cum ar fi Pădurea Ceala.

În acest an, PSD Arad nu a organizat nicio petrecere de 1 Mai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns