Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informația Zilei 02.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Starea de incertitudine ar putea avea efecte negative asupra sănătății tale, când mergi pe teren nesigur, organismul tău poate reacționa ciudat. Ca să fii sănătos, trebuie să faci ordine în viața ta de zi cu zi și să-ți controlezi emoțiile.

 

TAUR. Un noroc uriaș ți se oferă pe tavă dar nu ești pregătit să profiți de el. Nu mai sta pe gânduri când îți iese șansa în cale, pune mâna pe ea, căci cine știe când vei mai avea ocazia de a-ți rezolva atâtea probleme de odată și atât de perfect!

 

GEMENI. Ai un plan măreț pe care, cu toate că alții nu te cred în stare că-l vei putea realiza, îl vei pune în practică cu succes. Îți cunoști capacitățile și limitele, deci știi bine până unde să ridici ștacheta să poți sări peste ea fără probleme.

 

RAC. Ai ultimul cuvânt într-o dispută intelectuală aprinsă. Deși ești puțin mai autoritar pentru a te face ascultat, totuși în prim plan se află cunoștințele dobândite, puterea, respectul reciproc și prestanța pe care le impui asupra rivalilor tăi.

 

LEU. Ești mulțumit de tine însuți, de rezultatul muncii tale și parcă radiezi de satisfacție, pentru că tocmai ai obținut o victorie de zile mari. Astfel de momente de vârf te motivează și devin motorul principal al viitoarelor tale succese.

 

FECIOARĂ. Spune cu încredere ce ai de spus, pentru că ideea care ți-a venit acum, este una de succes, utilă tuturor. Te poți remarca în orice colectiv prin proiectul pe care îl întocmești astăzi, totul e să ai curaj să exprimi clar la ce te gândești.

 

BALANȚĂ. Viitorul carierei tale se arată într-o lumină mult mai bună. Că te înscrii la o facultate, că ai luat decizia de a urma un curs de perfecționare, că te gândești serios să îți schimbi jobul, toate vor fi de bun augur și îți vei atinge scopul.

 

SCORPION. Numai de muncă nu-ți arde azi, ai face orice să nu fii nevoit să stai închis într-o încăpere, dar ideea salvatoare apare abia spre miezul zilei, când deja te complaci în situație. Abia atunci îți vei găsi ceva de lucru undeva, pe teren.

 

SĂGETĂTOR. Comunicarea este excelentă în familie, ai o vorbă bună pentru fiecare și asculți și tu cu mult interes ce au ceilalți de spus. Propunerile tale primesc un feed-back excelent din partea celorlalți, iar tu joci rolul de lider de opinie.

 

CAPRICORN. Ai multe de făcut astăzi, dar deși programul tău e plin de lucruri bune, parcă nimic nu înaintează așa cum ai dori tu. Nu ajunge doar să vrei să faci ceva, dar trebuie să ai și resursele necesare de a ajunge la ce ți-ai propus.

 

VĂRSĂTOR. Nu te mai mulțumești doar cu declarații frumoase și vorbe dulci din partea partenerului, tu ai nevoie de dovezi concrete privind evoluția relației voastre. Tu îi oferi toată dragostea, ca atare și așteptările îți sunt pe măsură.

 

PEȘTI. Nu ești mulțumit de rezultatele eforturilor tale, simți că ai consumat energie pe ceva ce a ieșit sub așteptări. Nu ai dreptate, alții sunt chiar foarte mulțumiți de ceea ce ai făcut și de data aceasta ai muncit pentru ei, nu pentru tine.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 16.05 Ne aflăm în zodia TAUR

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 07.12 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR