Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Şi după această minivacanţă, care a trecut în linişte, fără evenimente rutiere grave în care să fie rănite persoane, poliţiştii sătmăreni continuă să acţioneze pentru supravegherea şi controlul traficului, monitorizând viteza de circulaţie şi respectarea tuturor normelor rutiere.

De altfel, viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic rămân principalele cauze generatoare de accidente rutiere, se arată în comunicatul IPJ Satu Mare.

“Numai în municipiul Satu Mare, ieri, în intervalele orare 06.00 – 08.00 şi 14.00 – 17.00, când s-a acţionat pe linia nerespectării regimului legal de viteză, au fost aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale. Tot pentru această abatere au rămas fără permise 2 şoferi depistaţi de echipajele Serviciului Rutier, în Ardud şi Ciuperceni, depăşind cu peste 50 km/oră limita de viteză. Altor doi conducători auto le-au fost suspendate permisele pentru angrenare în depăşiri neregulamentare.

Tot în cursul zilei trecute au fost cooptaţi în acţiuni rutiere şi poliţiştii rurali, spre exemplu, poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului au acţionat alături de specialişti din cadrul R.A.R. Satu Mare, aplicând sancţiuni de peste 800 lei şi reţinând două certificate de înmatriculare”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

8 permise de conducere au fost suspendate

Poliţiştii rutieri aflaţi în exercitarea atribuţiilor de control al traficului au constat marţi comiterea a două infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Un şofer a fost depistat conducând deşi nu poseda permis de conducere, iar altul a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat.