Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Taur (21 aprilie - 20 mai)
Taur (21 aprilie – 20 mai)

HOROSCOP Informația Zilei 09.05

Ne aflăm în zodia TAUR

BERBEC. Te faci remarcat printr-o atitudine nesupusă și independentă. Deși îți place să te lași condus de alții, de data aceasta le arăți tuturor că succesul poate fi atins și prin forțe proprii, fără un lider anume care să-ți traseze direcții.

 

TAUR. O persoană de sex opus, aflată la distanță, se gândește des la tine. V-ați întâlnit cândva, ați fost poate, chiar colegi, dar atunci nu avea curajul să-și ridice privirea la tine, dar nu te poate uita și ar dori nespus de mult să te revadă.

 

GEMENI. Ai mare nevoie de bani și cauți, de unde ai putea face rost de ei. Nu stai deloc rău cu veniturile, dar a apărut posibilitatea unei investiții, care te pune să faci economii serioase, dar tu mai bine ai prefera să lucrezi ceva în plus.

 

RAC. Te afli într-un loc aglomerat în care vei avea ocazia să te întâlnești cu multe cunoștințe. Aveți ocazia de a discuta, de a vă descoperi preferințe și afinități comune, de a vă distra împreună, ceea ce vă apropie și mai mult unii de alții.

 

LEU. Începi să-ți faci planuri pentru vacanță, pentru concediu, cu toate că încă nici nu știi când, și cât timp vei avea la dispoziție pentru a călători. Oricum, chiar dacă posibilitățile îți vor fi mai limitate, măcar un week-end prelungit îți vei acorda.

 

FECIOARĂ. Agenda ta de lucru este arhi-încărcată de sarcini dar nu vrei să-ți dezamăgești șefii sau clienții. Muncești mai mult decât de obicei, cu multă ambiție, dar excesul lasă urme, care, mai apoi se vor traduce printr-o oboseală cruntă.

 

BALANȚĂ. Șefii îți urmăresc fiecare pas, fiecare mișcare, dar de data asta nu ești suspectat de nimic rău. Nu se pune la îndoială bunăvoința, sau hărnicia ta, dimpotrivă, sunt mulțumiți de realizările tale și poate, vor să te avanseze în funcție.

 

SCORPION. Nu agreezi disputele nefondate și nici vorbele dure în preajma ta. Te marchează puternic când cineva folosește un ton mai dur, însă, nici tu nu te pierzi ușor cu firea, dar tragi concluzia privind caracterul persoanei respective.

 

SĂGETĂTOR. Intuiția îți atrage atenția asupra unui adevăr ce nu se vede cu ochiul liber. Ceva îți spune să nu te iei după aparențe, pentru că cineva caută să te cucerească, ca mai apoi să profite de încrederea câștigată în mod abuziv.

 

CAPRICORN. Deplasările pe care trebuie să le faci astăzi durează mai mult decât ți-ai planificat, deci ia măsuri de siguranță înainte de a pleca. Nu ai prea mult timp, deci trebuie să termini totul dintr-un drum, pentru că nu poți pleca încă odată.

 

VĂRSĂTOR. Se conturează un eveniment important în familia ta, pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură. Împreună cu cei dragi v-ați clădit un plan măreț în timp îndelungat, iar proiectul vostru începe să prindă rădăcini stabile.

 

PEȘTI. Ești privit cu mult respect de lumea din jur pentru că afirmațiile tale se bazează pe cunoștințe solide acumulate în timp. Joci un rol de profesor sau de bun sfătuitor pentru cei care nu știu ce trebuie să facă într-o problemă dificilă.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 01.11 Ne aflăm în zodia SCORPION

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 08.07 Ne aflăm în zodia RAC