Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Elena Udrea vrea partid pentru nemulţumiţii din PDL. Noua formațiune se va numi Partidul Popular

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Eleana Udrea și-a convocat colegii la grupul PDL
Eleana Udrea și-a convocat colegii la grupul PDL

Elena Udrea vrea un partid pentru nemulţumiţii din PDL. Udrea şi-a convocat marți colegii parlamentari de Neamţ la o întâlnire la grupul PDL.

 

Elena Udrea are un plan secret: nemulţumiţii din PDL sunt chemaţi de fostul ministru să facă opoziţie reală guvernării USL, dar într-un alt partid.

 

Discuţiile au loc în contextul în care şi Fundaţia Mişcarea Populară a apropiaţilor preşedintelui Băsescu îşi plănuieşte transformarea în partid.

Potrivit unor surse parlamentare, anunţul va fi făcut pe data de 25 mai.

 

 

Udrea: Opoziţia pe care PDL o face nu e vizibilă

 

 

Deputatul PDL Elena Udrea declara, vineri, că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta “nu este prea vizibilă”, ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

“Colegii mei şi cu toţii încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu este prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinaţi să se poziţioneze critic la adresa USL, se străduiesc, avem moţiunile simple, o încercare de moţiune de cenzură, apariţii la televizor, dar, din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluaţi. O acţiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cărţii Negre a Guvernării USL din păcate a beneficiat de atenţie mediatică zero şi s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL”, a susţinut Udrea, citată de Realitatea TV.

Deputatul PDL consideră de asemenea că îndepărtarea partidului de preşedintele Traian Băsescu a fost o greşeală.

“Cred în continuare că o eroare care s-a făcut este îndepărtarea de preşedinte, care e cel mai vizibil şi credibil lider politic al dreptei şi aţi văzut câtă relevanţă publică are discursul şefului statului chiar şi în acest moment. Cred că a fost o greşeală”, a menţionat Udrea, potrivit sursei citate.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, şîn luna aprilie, că rămâne deocamdată membru al PDL, dar, dacă Mişcarea Populară s-ar transforma în partid, ar putea să se alăture acesteia, adăugând că ştie mulţi colegi din teritoriu care s-ar înscrie în Mişcarea Populară.

 

 

 

Partidul Popular va fi anunțat în 25 mai

 

 

Partidul Popular va primi oameni şi de la PDL, astfel că nume grele din rândul democrat-liberalilor ar putea trece la noua formaţiunea politică, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Nou partid ar urma să se coaguleze în jurul pierzătorilor din competiţia internă din PDL, în frunte cu Elena Udrea, la care se vor adăuga mare parte din cei din Fundaţia “Mişcarea Populară”.

Printre greii PDL care ar putea trece la Partidul Popular se numără Elena Udrea, Ion Ariton, Florin Popescu şi Eugen Tomac.

Şi oameni din PPDD au primit oferte de la Partidul Popular Deputatul Antonie Solomon a mărturisit că a primit o astfel de propunere, dar că încă nu a luat o hotărâre.

În data de 25 mai va avea loc congresul ordinar al Partidului Popular. Noul partid ar urma să adere la Grupul PPE din Parlamentul European, iar pe timpul verii se va pregăti intens pentru alegerile europarlamentare.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns