Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Două femei au fost prinse furând din supermarket

Furturile din magazine şi supermarket-uri continuă la Satu Mare. Agenţii de pază prind zilnic persoane care încearcă să fure diferite produse.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

frtFurturile din magazine şi supermarket-uri continuă la Satu Mare. Agenţii de pază prind zilnic persoane care încearcă să fure diferite produse.

In după amiaza zilei de joi, reprezentanţii unui supermarket situat pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde a identificat-o pe T. Irina, din comuna Craidorolţ, judeţul Satu Mare, care aflându-se la cumpărături în supermarket, a sustras mai multe dulciuri în valoare de 61 lei.

Produsele au fost găsite asupra femeii de către lucrătorii firmei de pază din cadrul magazinului, aceasta ascunzându-le sub geacă şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească, dar a fost depistată de către porţile senzormatice de la intrare.

La scurtă vreme a fost surprinsă de către agenţii de pază ai aceluiaşi magazin I. Mariana, de 51 de ani din Supuru de Jos care a încercat să sustragă mai multe produse alimentare şi nealimentare.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii, care la controlul efectuat asupra bagajului de umăr pe care-l avea femeia asupra ei, au descoperit o mulţime de produse, alimentare şi nealimentare, în valoare de 278,48 lei.

Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

În ambele cazuri jandarmii au întocmit actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, făptuitoale fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un copil de 16 ani a furat dintr-un magazin

Poliţiştii de siguranţă publică din întreg judeţul au derulat luni, 02 septembrie, acţiuni pentru siguranţa sătmărenilor, urmărind combaterea infracţiunilor îndreptate împotriva patrimoniului cetăţenilor sau a faptelor comise cu violenţă.