Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Întâlnire de urgenţă Ponta – Antonescu pe tema scandalului din USL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Ponta si Antonescu au discuţii tensionate
Ponta si Antonescu discută soarta USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit la Guvern, împreună cu liderii USL Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu, în Palatul Victoria aflându-se premierul Victor Ponta.

UPDATE: Întâlnirea de la Palatul Victoria a liderilor USL s-a încheiat, Victor Ponta şi Crin Antonescu plecând de la sediul Guvernului fără să facă vreo declarație. De asemenea, de la sediul Guvernului au plecat şi ceilalţi lideri ai USL prezenţi, printre care Daniel Chiţoiu. La Palatul Victoria s-au mai aflat liderii USL Liviu Dragnea, Daniel Chiţoiu, Radu Stroe şi Sebastian Ghiță.

 

La Palatul Victoria se mai află liderii USL Liviu Dragnea, Daniel Chiţoiu, Radu Stroe şi Sebastian Ghiţă.

Pe parcursul zilei au circulat informaţii că liderii USL se vor întâlni.

Crin Antonescu s-a aflat, vineri, pentru mai multe ore, la sediul USL, scrie Mediafax.

 

Întâlnirea de la Guvern are loc în contextul scandalului legat de Sorin Roşca Stănescu.

Premierul Victor Ponta, lider USL, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că în cadrul Uniunii există “o problemă seriosă” care îl priveşte pe senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, care ar fi dus o campanie împotriva PSD şi are “o agendă proprie”.

Premierul a evitat să precizeze dacă a cerut sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu şi a susţinut că a solicitat poziţia oficială a PNL în acest caz.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că nu apreciază că în cazul senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu există elementele pentru care să fie acuzat de ducerea unei campanii împotriva PSD sau a lui Victor Ponta, menţionând însă că a avut afirmaţii excesive.

Joi, Antonescu a afirmat că s-ar fi pus problema excluderii lui Sorin Roşca Stănescu din partid dacă ar fi existat numai declaraţiile violente şi inacceptabile ale acestuia împotriva lui Victor Ponta, el arătând că excluderea nu s-a discutat pentru a nu crea o confuzie.

Ponta a replicat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi arată că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, şi precizează că “dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns