Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Conferinţa Naţională de Public Speaking şi Leadership are loc la Timişoara

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

943070_10151339834561008_252764493_n

 Informaţia Zilei este partener media al evenimentului

 

Clubul de public speaking şi leadership Timisoara Toastmasters vă invită în perioada 24-26 mai 2013 la cea de a III-a ediţie a Conferinţei Naţionale Toastmasters-Vorbeşte. Comunică. Inspiră.
Aflată deja la ediţia cu numărul  trei, Conferinţa Naţională Toastmasters este un eveniment cu un concept unic, care se adresează tuturor celor interesanţi de dezvoltarea abilităţilor de vorbit în public şi de leadership, indiferent de vârstă sau ocupaţie.
Timp de 3 zile, la Hotel Timişoara, participanţii vor avea parte de un program interesant care cuprinde, pe lângă un concurs naţional de discursuri şi evaluări, şi  de traininguri axate pe arta vorbitului în public şi conducerii. Acestea vor fi susţinute de specialişti în domeniu precum; Mihaela Tatu, Andy Szekely, Nicu Zegheanu şi Ovidiu Toader.
Vineri, 24 mai, începând cu ora 20, Mihaela Tatu va susţine conferinţa “Vorbeşte corect!”
Sâmbătă de la ora 9,  Andy Szekely vă va întâmpina cu discursul “Exprimă-te CROCANT!” iar Nicu Zegheanu va explica ce este cu “Cei 5L ai leadership-ului personal”. De la ora 15 va începe Concursul de discursuri improvizate, la 16.10 Concursul de evaluări care va fi urmat de Concursul de discursuri pregătite. Seara se va încheia cu  Gala de decernare a premiilor şi party.
Duminică începând cu ora 9  sunteţi invitaţi la Interclub Networking (Lobby Bar) iar de la ora 10 Ovidiu Toader prezintă “Liderul autentic”.
Organizatorii, Clubul Toasmasters Timişoara şi Călin Iepure vă propun o experienţă educativă, utilă şi dinamică. Sesiunile de networking vă vor ajuta să cunoşteţi oameni cu aceleaşi preocupări, precum şi specialişti din domeniu.
Pentru mai multe detalii despre programul complet accesaţi http://conferinta.toastmasters.ro/program/.
Pentru înscrieri accesaţi: http://conferinta.toastmasters.ro/inscrieri/.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns