Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Centrul de afaceri din Negreşti-Oaş a devenit funcţional

Proiect la Primaria Negresti
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Proiect la Primaria Negresti
Proiect la Primaria Negresti

    Luni, 20 mai, la Negreşti-Oaş, în prezenţa a numeroşi invitaţi, a avut loc inaugurarea centrului de afaceri din oraş. Practic este vorba despre punerea în valoare a unei foste centrale termice din cartierul Baltă, o clădire aflată în stadiu avansat de degradare.

În urmă cu mai mulţi ani, aleşii locali din Negreşti-Oaş, au discutat despre necesitatea punerii în valoare a celor două centrale termice din oraş. Au fost iniţiate şi adoptate hotărâri ale Consiliului Local prin care au fost stabilite destinaţiile pentru cele două imobile care deveniseră puncte negre ale oraşului. Iată că unul dintre aceste puncte cel puţin cenuşii ale oraşului a devenit centru de afaceri, iar cel de al doilea va fi amenajat ca centru social.

După o aşteptare de aproape un an, fosta centrală termică din cartierul Baltă a fost reabilitată şi pusă în valoare. Aflată la distanţă relativ mică de centrul oraşului, această clădire prin amenajările şi dotările actuale poate să devină un punct de interes în special pentru întreprinzătorii tineri care au idei viabile, dar nu dispun de aşa numitul sediu social.
În prezenţa unor invitaţi, ai constructorului, dar şi a echipei de proiect, primarul Aurelia Fedorca a ţinut să participe la acest eveniment de o deosebită importanţă pentru oraşul Negreşti-Oaş, de ce nu, chiar pentru zonă.

Obiective generale

Proiectul privind “Centrul de afaceri Negreşti-Oaş”, cod SMIS 7653, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară  1 – “Sprijinul dezvoltării durabile a oraşelor-poli urbani de creştere, Domeniul major de intervenţie 1.1 – Planuri integrate de dezvoltare” a fost finalizat.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns