Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ultimul meci de acasă pentru CSM Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Handbaliștii întâlnesc miercuri de la 11.00 echipa HCM Făgăraș

handbalDupă o perioadă mai lungă de pauză, handbaliștii de la CSM Satu Mare revin miercuri într-un meci oficial, în etapa a XIX-a a Diviziei A la handbal masculin.

Campionatul a fost întrupt pentru elevii lui Nicolae Istrate din 14 aprilie, iar acum vor juca ultimul meci de acasă din acest sezon contra formației HCM Făgăraș, echipă aflată pe locul 5 cu 17 puncte. Meciul începe de la ora 11.00 și se va juca în Sala LPS de pe strada Ady Endre.

CSM se află pe locul 7 cu 11 puncte, iar despre această perioadă antrenorul ne-a spus că “A fost o pauză dificilă, este foarte greu să-i ții pe jucători în forma maximă. Am avut un singur meci de pregătire, cel de la sfârșitul săptămânii trecute, la Oradea. Ne-am dorit să jucăm mai multe meciuri amicale însă nu am găsit echipe disponibile. Să sperăm că jucătorii și-au intrat în formă și că vom face o impresie bună miercuri în meciul cu Făgăraș.”

În întâlnirea de miercuri, Nicolae Istrate ne-a spus va miza mai mult pe jucătorii care vor rămâne și din următorul sezon la echipă. Vor pleca câțiva dintre ei, cei împrumutați, cei cărora li s-a terminat contractul. “Îmi doresc ca din sezonul următor să am jucătorii mei, să nu fie împrumutați. Vom vedea ce se va întâmpla, deocamdată se știu puține lucruri despre viitorul echipei.” mai declară Istrate.

CSM va juca în deplasare ultimul meci din acest sezon, la HC Argeș Pitești, în 25 mai.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns