Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

O femeie din Hodod a furat ciocolată dintr-un magazin

O femeie este acuzată de furt calificat. A furat 18 bucăţi de ciocolată. Vineri 24 mai, reprezentanţii unui magazin situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispeceratul unităţii, cu privire la faptul că o femeie sustrage produse din magazin.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

ciocolata1O femeie este acuzată de furt calificat. A furat 18 bucăţi de ciocolată. Vineri 24 mai, reprezentanţii unui magazin situat pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, au sesizat telefonic dispeceratul unităţii, cu privire la faptul că o femeie sustrage produse din magazin.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului, unde au identificat o femeie în vârstă de 46 de ani din Hodod, care aflându-se la cumpărături în magazin, a sustras: 10 bucăţi de ciocolată “Milka caramel cream de 100 gr.”, 4 bucăţi de ciocolată “Milka chocolate desert de 100 gr.” şi 4 bucăţi ciocolată “Milka strawberry yoghurt de 100gr.”, în valoare totală de 63,36 lei.

Produsele au fost găsite asupra femeii, aceasta ascunzându-le şi încercând să părăsească magazinul fără să plătească.

Jandarmii i-au întocmit femeii, actele de constatare pentru fapte susceptibile a fi infracţiunea de „furt calificat”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Actiuni de prevenire a evenimentelor rutiere

Duminica, 29 aprilie, in cadrul actiunilor desfasurate de politistii rutieri in vederea diminuarii riscului rutier si impunerii respectarii normelor rutiere, au fost aplicate 144 sanctiuni contraventionale in valoare de peste 14 250 lei.