Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Gemeni (21 mai – 20 iunie)

HOROSCOP Informația Zilei 03.06

Ne aflăm în zodia GEMENI

BERBEC. Ai impresia că timpul trece în ciuda ta, exact invers decât ai avea tu nevoie. Dacă vrei o prelungire, orele se scurg în goană, iar dacă ai dori să ajungi cât mai repede la un eveniment pe care-l aștepți, ziua trece cu viteza melcului.

 

TAUR. Blocajul în care ai nimerit nu-ți crează mari neplăceri, ba chiar, vei ști să te folosești de răgazul ce ți se oferă. Altadată, ai fi privit acest hop ca pe un eșec, dar de data aceasta te mai și bucuri de timpul pe care l-ai primit pe gratis.

 

GEMENI. Uneori, e nevoie de sacrificii pentru a rezolva cu bine o situație, mai ales dacă problema are implicați și asupra altora. De dragul lor, accepți niște condiții cu care altadătă nu ai fi fost de acord, dar compromisul îți va fi benefic și ție.

 

RAC. Stai destul de bine cu banii, iar asta te determină să devii un pic cam cheltuitor. Ești de părere că banii sunt făcuți să circule, nu să stea închiși în dulap sau la bancă, pentru că doar investiți pot aduce bucurii, sau pot realiza venit.

 

LEU. Cândva ai făcut o gafă din care ai învățat multe deci acum, când apare o situație similară cu cea de atunci, te vei putea folosi de experiența dobândită. Trecutul este un profesor înțelept pentru oricine, iar tu deja vei ști ce va trebui să faci.

 

FECIOARĂ. Numai inima poate rezolva astăzi problema care se ivește, deci cântărește lucrurile prin prisma emoțiilor. Coarda ta sensibilă va rezona imediat la problemele care apar și intuiția te va ghida spre calea optimă de rezolvare.

 

BALANȚĂ. Nu știi cum să stabilești ordinea de priorități a planurilor care îți solicită astăzi prezența. Oricum ai vrea să-ți gestionezi forțele și timpul, peste tot e nevoie de tine, în absența ta nimic nu se va rezolva, deci va trebui să le iei la rând.

 

SCORPION. Ești vesel și bine dispus, chiar dacă nu ai niciun motiv deosebit care să te aducă în această stare. Pur și simplu, te simți bine și nu-ți pasă de ceea ce se petrece în lume, pe cine ce-l doare, sau cine din ce cauză nu se bucură.

 

SĂGETĂTOR. Demult nu te-ai mai simțit atât de bine într-un grup numeros, în care nici nu ai vrut să apari. Ești primit cu brațele deschise, ca un oaspete de onoare și asemenea gesturi de simpatie te ajută mult să te adaptezi în orice mediu.

 

CAPRICORN. Astrele îți prevestesc o zi bună pentru astăzi, succesul îți este asigurat, dar nu doar norocul te-a ajutat să obții rezultatele dorite. Ai muncit mult pentru această reușită și finalul încă e departe. Mai ai de lucru până acolo.

 

VĂRSĂTOR. Visezi la un viitor mai bun pentru tine și familia ta și depui toate eforturile în acest sens. Se deschid perspective minunate în fața voastră și, dacă fiecare își aduce contribuția cu ceea ce știe mai bine, reușita va fi asigurată.

 

PEȘTI. Pentru a urca pe o treaptă ierarhică superioară, trebuie să-i înlături pe cei care-ți stau în cale, fie vorba de cel care stă pe treapta respectivă, fie de cei care îi păzesc poziția. Azi îți vei atinge scopul printr-o confruntare intelectuală.

 

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 11.04 Ne aflăm în zodia BERBEC