Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

1 iunie de neuitat pentru copilaşii născuţi la Clinica Gynoprax

1 iunie la Clinica Gynoprax
1 iunie de neuitat pentru copilaşii născuţi la Clinica Gynoprax
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
1 iunie la Clinica Gynoprax
1 iunie la Clinica Gynoprax

 Multă muzică şi voie bună cu ocazia zilei de 1 iunie pentru copiii născuţi la Clinica Gynoprax din Satu Mare. Cea de-a doua ediţie a manifestării dedicate celor mici, desfăşurată la Andandino, a reunit zeci de părinţi şi copiii de-o şchioapă, care au petrecut clipe de neuitat, împreună cu personalul clinicii.

Cei mici au primit în dar baloane albe şi colorate de care au atârnat tot felul de jucării specifice vârstei lor, fructe, sucuri şi alte bunătăţi, dar şi diplome cu ocazia acestei zile, pe care era inscripţionată data lor de naştere şi ora l-a care s-au născut. Au cunoscut-o pe Albă ca Zăpăda, au stat în braţele ei, s-au lăsat pictaţi pe faţă, s-au jucat, au dansat, au făcut tot ce le-a plăcut.  Părinţii au putut să revadă imagini inedite cu copilaşii lor după naştere,  să se joace împreună cu ei, alături de marea familie Gynoprax.

 

Gazdă primitoare, managerul clinicii dr. Mircea Muncean şi-a întâmpinat micii oaspeţi cu mult drag. I-a ţinut pe fiecare în braţe, le-a vorbit, a făcut poze împreună cu ei şi cu părinţii şi le-a oferit numeroase surprize.  În cuvântul de bun venit, el a mulţumit părinţilor pentru faptul că au dat curs invitaţiei lansate de clinică, întâlnirea dând posibilitatea tuturor de a se revedea, de a  împărtăşi din experienţa de părinte şi totodată de a se cunoaşte mai bine.

 

Dacă anul trecut cu ocazia zilei de 1 iunie, clinica a pus bazele Clubului copiilor născuţi la Gynoprax, iată că de această dată a fost lansată o nouă iniţiativă.

 

La propunerea mai multor părinţi,Clinica Gynoprax, implicit Clubul destinat prichindeilor urmează să încheie un parteneriat cu Direcţia pentru Protecţia Copilului Satu Mare pentru a întinde o mână de ajutor altor copii mici, care trăiesc în nevoi, pentru a le aduce un strop de bucurie. Părinţii bebeluşilor doresc să-i ajute pe aceşti copilaşi cu diverse bunuri specifice celor mici, pornind de la hăinuţe, jucării pe care să le ofere cu ocazia unor sărbători, să participe la evenimente din viaţa lor, să le readucă zâmbetul pe buze.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns