Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Trei medalii de argint şi două de bronz pentru luptătorii sătmăreni

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La Campionatul Naţional de cadeţi, desfăşurat în Mangalia

luptatoriLuptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud au participat la sfârşit de săptămână la Campionatul Naţional de cadeţi – individual, desfăşurat în Mangalia. Sportivii noştri s-au întors acasă cu rezultate foarte bune, au reuşit să obţină trei medalii de argint şi două de bronz.

Înainte de această competiţie luptătorii s-au aflat într-un cantonament, timp de o săptămână, la Mădăras. Se pare că această pregătire le-a prins foarte bine, dacă e să privim rezultatele. S-au deplasat către celălalt colţ al României miercuri dimineaţa, iar sâmbătă şi duminică au avut loc luptele. Însoţiţi de antrenorii Tudor Barbul, Feri Szabo şi Dacian Barbul sătmărenii au ocupat următoarele locuri: Sabinel Lobonţ – locul 3 la 42 kg, Cristian Sabo – locul 2 la 76 kg, Patric Moroz – locul 2 la 85 kg, iar Lenard Berei – locul 2 la 100 kg. “A fost foarte greu, au participat luptători din toată ţara. Consider că am obţinut rezultate foarte bune, băieţii s-au mobilizat foarte bine. Cireaşa de pe tort a fost medalia de bronz obţinută pe echipe. Pot spune că a venit drept o recompensă pentru finala pierdută de Lenard Berei, care a fost foarte aproape de un titlu naţional. Mă bucur că am fost mai mulţi antrenori, am avut la un moment dat sportivi pe toate trei saltelele, pentru intrarea în finală, nu ştiam cum să mă împart.” ne declară antrenorul Tudor Barbul. A doua medalie de bronz a fost obţinută pe echipe, acolo unde pe primul loc s-a situat Steaua, iar pe locul doi un club din Bacău.

Mai menţionăm că sportivii clasaţi pe primele două locuri la fiecare categorie vor participa la un stagiu de pregătire în Piatra Neamţ. Astfel, Cristian Sabo, Patric Moroz şi Lenard Berei vor putea face parte din lotul naţional la Campionatul European ce va avea loc peste trei săptămâni în Muntenegru.

Totul s-a terminat duminică în jurul orei 14.30. Sătmărenii au ajuns acasă luni dimineaţa. Pe această cale, antrenorii doresc să mulţumească pentru sprijinul acordat Primăriei Ardud, lui Dani Micu, Gheorghe Jurjan, Sorin Lăpuşte, Mircea Bolba şi Nelu Bud.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns