Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Tudor Chiuariu nu crede că există pericolul scindării PNL

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Mai este mult până când Diana Tuşa va fi fost importantă pentru PNL, a declarat, sâmbătă, la Brăila, vicepreşedintele PNL Tudor Chiuariu.

 

 
“Pentru dvs, la Brăila, poate a fost importantă, dar mai e mult până când Diana Tuşa va fi fost importantă pentru PNL. E o chestiune simplă – nu poţi să fii în mai multe grupări în acelaşi timp. Ori eşti în PNL şi eşti împreună cu noi în această întreprindere comună, care e USL, şi în această guvernare, ori eşti în altă parte, cu alte interese, cu prietenii domnului Băsescu, cu slugile domnului Băsescu. Nu poţi să fii şi într-o parte şi în alta, pentru că noi nu suntem şi nu vom fi niciodată împreună cu domnul Băsescu”, a afirmat Tudor Chiuariu.

Întrebat despre o posibilă scindare a PNL, Tudor Chiuariu a spus: “Aţi văzut câte voturi a luat domnul Antonescu la ultimul congres şi echipa domniei sale şi nu cred că există acest pericol, decât într-un mod absolut teoretic”.

Pe 27 mai, Delegaţia Permanentă a PNL a decis excluderea din partid a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, a deputatului Diana Tuşa şi unor membri ai filialei Mehedinţi a PNL. În aceeaşi zi, preşedintele PNL, Crin Antonescu, afirma că este vina sa că nu a propus mai devreme excluderea primarului sectorului 1 şi a deputatului Diana Tuşa.

Zilele trecute, Diana Tuşa a anunţat, în plenul Camerei Deputaţilor, că va activa ca independent, “graţie eforturilor” lui Crin Antonescu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns