Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Atleții sătmăreni la Internaționalele României

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un grup de atelți sătmăreni a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Internaționalele de Atletism ale României, competiție care a avut loc la București. O parte din ei au concurat pentru cluburile sătmărene iar alții pentru cluburi din alte localități pentru că, o știe toată lumea, orașul Satu Mare nu beneficiază de o bază sportivă corespunzătoare pentru pregătirea atleților.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Nagy Attila, campionul României la 400 metri garduri. Attila, legitimat acum la Poli Iași, dar format la Satu Mare, a câștigat proba lui favorită, 400 mg cu rezultatul de 51,23 secunde și a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Foarte aproape de o medalie a fost Vasile Conț (CS-LPS Satu Mare) la 3.000 metri obstacole. Elevul profesorului Radu Achim a realizat timpul de 9.28.09 minute, rezultat cu care a încheiat proba pe locul patru.

Un alt elev a lui Radu Achim, Casian Oros s-a clasat pe locul 7 la 400 mg cu timpul de 57.77.

Foștii sătmăreni Vlad :erban, 50.10 metri la aruncarea discului și Gabriel Sălăjan 10.99 la 100 metri plat, ambii legiotimați acum la CSU Cluj, s-au clasat pe locul 6 în proba lor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns