Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Fotbal cu elevi din Satu Mare, Nyiregyhaza și Stuttgart

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Turneu organizat de Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”

raniaLa Vila Rania s-a desfășurat joi un turneu de fotbal la care au fost înscrise trei instituții de învățământ din trei țări diferite. Activitatea a fost organizată de Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “George Emil Palade”.Printre echipe s-au mai numărat și elevi de la licee cu același profil din Nyiregyhaza (Ungaria), dar și din Stuttgart (Germania).

S-au format două echipe de fete și patru echipe de băieți. În ceea ce le privește pe fete, sătmărencele au câștigat cu 1-0 partida cu echipa din Ungaria. La băieți, sătmărenii au avut două formații, ambele câștigând meciurile cu Nyieregyhaza (6-1, 5-1), și cu echipa din Stuttgart (3-0, 3-0). Liceul “George Emil Palade” a terminat pe primul loc atât la fete cât și la băieți.

Însă nu acest aspect a fost important, ci faptul că cele trei școli înfrățite încearcă să se cunoască cât mai bine, își fac vizite reciproce și desfășoară împreună mai multe activități printre care concursuri și vizite la diferite fabrici. Din câte ne-a spus directorul adjunct, Viorel Șooș, și anul trecut au fost organizate o serie de manifestări. Prima dată în Satu Mare, iar în toamnă în Ungaria.

În ceea ce privește fotbalul de la Rania, elevii au fost premiați la final cu diplome și cupe de către directorul liceului sătmărean, Elisabeta Buda. De buna desfășurare a meciurilor s-au ocupat și profesorii Felician Matus și Zoltan Oros.

Tot ieri sătmărenii împreună cu cei 35 de “vizitatori”, au mai mers la o întreprindere care se ocupă cu fabricarea de produse de patiserie-brutărie, dar și la o fermă de capre din Cărășeu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns