Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Atenţie la vânzătorii ambulanţi cu periuţe de dinţi!

standuri centru zi judet
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Câţiva poliţişti rezemaţi în caschete la o bere au privit nepăsători cum nişte tineri au ameninţat patru femei

 

standuri centru zi judet
standuri centru zi judet

Nici n-au început bine Zilele judeţului Satu Mare, că infractorii mişună prin centrul municipiului Satu Mare sub privirele “binevoitoare” ale forţelor de ordine. Vineri, în jurul orei 17, în Pasajul Coposu, în apropierea magazinului Someşul, sub pretextul că în colaborare cu Primăria municipiului Satu Mare efectuează un sondaj de opinie, trei tineri, dotaţi cu clipboard-uri colorate îi fraiereau pe trecători vânzându-le periuţe de dinţi la 10 lei bucata sau chiar mai mult.

În tot acest timp prin zonă au trecut mai multe patrule de ordine, iar pe terasa localului de lângă Someşul se aflau câţiva poliţişti, probabil aflaţi după orele de program. I-am întrebat pe cei trei tineri ce fac acolo, iar ei au încercat să ne povestească ba că fac sondaj de opinie, ba că le oferă sătmărenilor periuţe de dinţi pentru că nu se spală pe dinţi cu lunile, ba că sunt în colaborare cu Colediul Medicilor Stomatologi din Bihor, ba că sunt din Braşov. Când au văzut că ne oferim să cumpărăm periuţe de dinţi dacă ne dau bon de casă şi dacă se legitimează, tinerii au pornit spre un autoturism Mercedes cu numărul de înmatriculare MM 07 KPR dar nu înainte de a înjura ca la uşa cortului şi de a ne ameninţa. Toate acestea s-au petrecut sub privirile nepăsătoare ale unor poliţişti din cadrul IPJ Satu Mare şi a celorlaţi trecători. Le reamintim acestor poliţişti că ori de câte ori au ocazia se laudă că lucrează 24 de ore din 24. În mai puţin de trei minute, cei trei tineri minunaţi au revenit, s-au apropiat de balustrada terasei şi înjurând ca la uşa cortului ne-au chemat să-i urmăm la autoturism. Poliţiştii de la masa vecină continuau să bea liniştiţi ca şi când nimic nu s-a întâmplat. Cu un tupeu ieşit din comun, tinerii s-au postat lângă terasă şi ne-au aşteptat. Atunci am cerut sprijinul jandarmilor, ce să mai sunăm la Poliţie, când poliţiştii erau la un metru de noi şi nu interveneau? Când i-au văzut pe jandarmi au fugit ca şobolanii. În cele din urmă toţi trei au fost identificaţi şi probabil zilele următoare vor continua să fraierească oameni că oricum nimănui nu-i pasă.

Toate acestea s-au întâmplat în plin centrul municipiului Satu Mare, într-o zi decretată de sărbătoare, în jurul orei 17. Unde-i viteza de reacţie a autorităţilor, unde-i spiritul civic?!

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns