Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

În Piaţa din Carei se vând doar fructe şi legume autohtone

S-au făcut unele modificări la programul de funcționare al piețelor din oraș
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Produse autohtone in piata din Carei
Produse autohtone in piata din Carei


Răsadurile se vând la 20 de bani firul

    În diverse medii a fost acreditată ideea că România în ciuda potenţialului agricol pe care-l are nu-şi poate asigura necesarul de hrană Dovada acestor susţineri o reprezintă prezenţa în marile magazine a unor produse, în special legume şi fructe aduse din diverse ţări ale lumii. La polul opus se situează în schimb pieţele agroalimentare din comune, dar şi din oraşe. Răsadurile se vând la Carei cu 20 de bani firul.

Comerţ de întâmpinare

De acest lucru ne-am convins zilele trecute când am făcut o vizită în Piaţa agroalimentară din municipiul Carei. În acest spaţiu l-am întâlnit pe Vasile Avram, administratorul pieţi. În cele câteva minute petrecute alături de administrator, acesta s-a dovedit în bună parte mulţumit de oferta de pe tarabe. Ne-a asigurat că legumele pe care le cumpără careienii sunt în totalitate rodul muncii legumicultorilor din zonă. Ne-a dat câteva exemple în acest sens.

Pe piaţa careiană sosesc cultivatori de legume din Căpleni, Urziceni, Pişcolt, chiar şi din Moftin. Este deosebit de greu de stabilit care sunt localităţile din care ajung cele mai multe legume pe piaţă.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns