Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Polițiștii au soluționat mai multe cazuri de furturi de mașini și sustragere de combustibil

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Furt auto
Furt auto

La finele săptămânii, polițiștii sătmăreni au reușit să soluționeze mai multe cauze privind furtul unor mașini sau sustragerea de combustibil din autovehicule.

Sâmbătă, 29 iunie, un bărbat din Republica Moldova a reclamat că în timp ce se afla în incinta unei benzinării din municipiul Satu Mare, autoturismul i-a fost furat. Șoferul lăsase cheile în contact. Imediat după preluarea sesizării, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor de la Biroul de Ordine Publică, au demarat cercetările, reușind să găsească mașina furată și pe suspectul în acest caz. Cel care a furat autoturismul a fost chiar prietenul părții vătămate, Dan J., un tânăr de 21 de ani din Chișinău. Mașina a fost găsită abandonată într-un lan de porumb din localitatea Adrian. Tânărul a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore, suspectat de comiterea infracțiunii de furt auto. Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

În același timp, oamenii legii au mai identificat un sătmărean pe nume Szabolcs B., de 30 de ani, care oferea spre vânzare un autoturism. Mașina figura ca fiind furată din Ungaria. Cercetările în acest caz continuă, sătmăreanul fiind cercetat pentru infracțiunea de tăinuire la furt.

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, polițiștii ce patrulau pe raza localității Acâș au fost sesizați de un șofer de 27 de ani din Bihor cu privire la sustragerea de combustibil dintr-un autocamion. Șoferul, în timp ce staționa pe DJ 109 N, a observa cum doi bărbați furau motorină din rezervorul tirului. Când a deschis ușa camionului, cei doi bărbați au fugit, lăsând la locul fapte și mașina cu care erau. În mașina abandonată oamenii legii au găsit mai multe recipiente cu 80 de litri de motorină. Suspecții au fost identificați. Este vorba de Marin L., de 21 de ani, și un minor de 17 ani, ambii din Supuru de Jos. Prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat, iar tinerii sunt cercetați penal pentru furt calificat.

 

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns