Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Acţiunea de colectare de haine derulată de Caritas continuă la Moftinu Mare şi Gilvaci

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Având în vedere reuşitele anterioare, acţiunea “Curăţenie altfel”, adică colectarea de articole vestimetare şi de materiale textile, derulate de Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare, continuă şi în alte comune.

De data aceasta, în 3 iulie în Moftinu Mare şi Gilvaci va avea loc o acţiune de colectare de haine şi materiale textile. Cetăţenii din cele două sate sunt rugaţi să aducă hainele (curate) pe care le-au selectat şi de care nu mai au nevoie, împachetate în saci de plastic la sediul Forumului Democrat German, str. Principală nr. 64 între orele 7 – 15.

După selectare o parte din articolele colectate vor fi distribuite beneficiarilor Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare, iar cele de calitate slabă vor fi valorificate ca materie primă. Bani astfel adunaţi vor fi utilizaţi pentru sprijinirea activităţii organizaţiei Caritas în beneficiul persoanelor aflate în dificultate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Ziua Internațională a Familiei

DESPRE FAMILIE

Astăzi este Ziua Internațională a Familiei

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, cu rezoluția A / RES / 47/237, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

Sigla Informatia Zilei

Copiii din casele de tip familial au fost vizitaţi de poliţişti

Noi acţiuni ale poliţiştilor de prevenire şi de ordine publică sunt organizate în această săptămână în rândul elevilor cu risc infracţional şi victimal ridicat.

Poliţiştii continuă acţiunile demarate în rândul copiilor instituţionalizaţi, în această săptămână întâlnindu-se cu copiii găzduiţi la Casa de Tip Familial «Stefania » din Oar, coordonată de Adriana Borzaş.