Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Artă românească contemporană într-un amplu proiect internaţional, la Madrid

Lucrare de Irina Botea
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Lucrare de Irina Botea
Lucrare de Irina Botea

Curatorul Anca Mihuleţ şi artiştii Irina Botea, Radu Cioca şi Daniela Pălimariu sunt incluşi în proiectul internaţional de la Intermediae – Matadero Madrid Curators’ Network, care se desfăşoară până pe 14 iulie.

Sub titlul “Let us be known; let us be seen, and let us shine”, întrunirea Curators’ Network din acest an concentrează trei săptămâni de expoziţii, seminarii, ateliere, proiecţii nocturne, workshopuri şi dezbateri. În spaţiul Intermediae din cadrul Matadero Madrid, Curators’ Network prezintă rezultatele activităţii în reţea din ultimii trei ani, de când a luat fiinţă acest proiect.

Tema principală a discuţiilor, cea care a stat de altfel la baza înfiinţării proiectului, este legată de arta contemporană care se dezvoltă departe de centrele consacrate, si de periferie, înţeleasă ca sumă a manifestărilor culturale care apar departe de sursele obişnuite ale artei contemporane. Curators’ Network este o platformă europeană al cărei scop este promovarea dialogului intercultural şi a interconectării scenei artistice din zonele periferice.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns