Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

“Opera Nights”, la Castelul Corvinilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Castelul Corvinilor
Castelul Corvinilor

Opera Nights, cel mai mare festival de operă în aer liber din România, pregăteşte scena pentru cele mai frumoase amintiri din vara aceasta. Între 10 şi 15 iulie, amatorii de muzică bună în prag de seară sunt aşteptaţi la Palatul Magna Curia din Deva şi la Castelul Corvinilor din Hunedoara pentru cinci seri de poveste.

Aflat la a treia ediţie, Opera Nights a pregătit un program extins şi divers: arii din opere de Giuseppe Verdi şi Richard Wagner, operele Trubadurul, Don Pasquale, Elixirul dragostei şi musicalul My Fair Lady. Ultima seară va găzdui un eveniment în premieră – Balul Operei, în regia cunoscutei Alice Barb, eveniment în cadrul căruia participanţii vor fi invitaţi să danseze.

Şi în 2013 orchestra şi corul Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa vor oferi acompaniamentul pentru solişti. În acest an, Opera Nights va avea invitaţi speciali: Alteţele Lor Regale, Principesa Moştenitoare Margareta a României şi Principele Radu, dar şi Excelenţa Sa, Ambasadorul Franţei în România, Philippe Gustin.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns