Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Peste 70 de tenismeni la “Trofeul Sătmarului”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Startul celei de a 39-a ediții s-a dat sâmbătă la baza sportivă Sănătatea

IMG_7944Tradiționalul Trofeul al Sătmarului la tenis de câmp a ajuns la cea de-a 39 ediție. Startul s-a dat sâmbătă la baza sportivă Sănătatea unde tineri sportivi din mai multe județe și-au început duelurile.

Se joacă în sistem eliminatoriu, iar în primă fază au intrat în concurs mai micii turneului. Ne referim aici la fete de 10 și 12 ani, precum și la băieți de 10, 12, 14 ani. Categoriile mai mari ale turneului sunt de 16, respectiv 18 ani atât la feminin cât și la masculin. Din cele aflate, din cei peste 70 de tenismeni, 25 sunt sătmăreni. Sportivii sătmăreni s-au descurcat destul de bine în primele două zile. Având în vedere că acestă competiție se află abia la început, vom publica rezultate zilele următoare. Finalele vor avea loc miercuri și joi.

“Trofeul Sătmarului este un eveniment important pentru viața sportivă a urbei, a municipiului Satu Mare. Cred că dacă exista o bună popularizare a acestui eveniment din partea autorităților locale ar fi fost mult mai mulți spectatori. De-a lungul anilor au venit aici jucători care mai apoi au ajuns în vârful piramidei, precum Dinu Pescariu, Rădulescu, Spârleam Cătălina Cristea etc. La această ediție avem o afluență mai mare decât în ultimii ani. Sunt în jur de 80 de sportivi. Sunt foarte mulțumit de cum am găsit turneul anul acesta, sunt jucători printre ei care pot evolua la nivele mult superioare. Este foarte important să existe o preocupare din punct de vedere tehnic, să găsim acei iubitori “șlefuitori” de talente, antrenorii care să ducă o muncă susținută cu ei și bineînțeles, alături de ei să participe la concursuri cel puțin zonale” ne-a declarat arbitrul principal Iulian Cavarnali.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns