Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un bărbat din Racova a ajuns la spital după ce a căzut sub roţile căruţei încărcate cu fân

Un bărbat de 43 de ani din Racova a ajuns la spital cu răni grave. Omul a căzut sub roţile căruţei. Poliţiştii Postului de Poliţie Supur anchetează împrejurările în care un bărbat de 43 de ani, din localitatea Racova, a fost grav rănit după ce a căzut sub roţile unei căruţe încărcate cu fân.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

fanUn bărbat de 43 de ani din Racova a ajuns la spital cu răni grave. Omul a căzut sub roţile căruţei. Poliţiştii Postului de Poliţie Supur anchetează împrejurările în care un bărbat de 43 de ani, din localitatea Racova, a fost grav rănit după ce a căzut sub roţile unei căruţe încărcate cu fân.

Bărbatul conducea el însuşi căruţa şi într-o pantă, în apropierea localităţii Racova, încercând să apese cu piciorul pedala de frână, a alunecat şi a căzut sub căruţă, iar roţile i-au trecut peste piept. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, victima fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru investigaţii medicale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

INCENDIU LA DOBRA

O casă a luat foc

Vineri, 08.09.2023, în jurul orei 23.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, a fost solicitat să intervină pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Dobra.