Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Viteza la internet – principalul criteriu în alegerea furnizorului

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Potrivit celui mai recent sondaj realizat la nivelul Uniunii Europene cu privire la modul în care europenii folosesc internetul, criteriul principal al utilizatorilor de internet e viteza internetului.

45% din gospodăriile europene și-ar moderniza abonamentul la internet sau ar fi dispuse să își schimbe furnizorul pentru o viteză în bandă largă mai mare. Acest criteriu, conform concluziilor studiului, ajunge din urmă prețul în cursa celor mai importanți factori în alegerea serviciilor de internet.

Sondajul a mai scos în evidență faptul că 54% dintre gospodării își limitează apelurile de telefonie mobilă, naționale și internaționale, din motive legate de costuri. Cel mai important aspect scos în evidență de sondajul Eurobarometru este acela că viteza internetului contează din ce în ce mai mult. În materie de achiziții, tendințele sunt următoarele< 44% dintre gospodării au cel puțin un abonament de internet mobil, 45% dintre gospodării cumpără pachete de servicii de comunicații de la același furnizor și 40% iau în calcul schimbarea furnizorului de servicii. 29% spun că nu e ușor să compare condițiile pachetelor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns