Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Aproape 500 de amenzi au fost aplicate vineri şi sâmbătă

Sigla Informatia Zilei
Pentru diminuarea riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 481 sancţiuni contravenţionale în valoare de 41 405 lei.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Pentru diminuarea riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 481 sancţiuni contravenţionale în valoare de 41 405 lei.

 

Printre cei sancţionaţi se numără 4 biciclişti, 20 mopedişti, 14 pietoni, 163 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 4 deoarece au efectuat depăşiri neregulamentare, 88 care nu au folosit centura de siguranţă, 5 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 58 care nu aveau documentele asupra lor, 57 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 12 pentru opriri sau staâionări în locuri interzise.

 

În data de 12.07.2013, în jurul orei 21,50, poliţiştii Secţiei Rurale Valea Vinului l-au depistat în trafic pe Ioan V., de 58 ani, care pe raza comunei Păuleşti conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, persoana în cauză fiind cecretată în stare de libertate.

În data de 13.07.2013, în jurul orei 20,00, poliţiştii Secţiei Rurale Gherţa Mică l-au depistat în trafic pe Vasile C., de 48 ani, care, pe strada Pădurii din comuna Batarci, a condus un autovehicul neînmatriculat pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare cu numere false. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

În data de 13.07.2013, în jurul orei 04,20 poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare l-au depistat în trafic pe Robert T., de 21 ani, care a condus o mopedă fără a poseda permis de conducere şi în timp ce avea o o concentraţie de 0,93 mg alcool/litru aer expirat. În cauză s-a intocmt dosar penal, conducătorul auto fiind cercetat în stare de libertate.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

180 de sanctiuni contraventionale si doua infractiuni la regimul rutier

In scopul prevenirii evenimentelor rutiere, luni, 23 aprilie, agentii de circulatie din judetul Satu Mare au continuat luni seria actiunilor de supraveghere a traficului si de monitorizare a respectarii normelor rutiere. Au fost aplicate in jur de 180 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 12.000 lei si constatate 2 infractiuni.